Nytt avtal tryggar If:s framtida utrymmesbehov i Åbo

2018-01-10

Försäkringsbolaget If och Nordisk Renting fortsätter samarbetet avseende If:s regionala huvudkontor i Kuppis, Åbo

If, som är Nordens största sakförsäkringsbolag, och Nordisk Renting har undertecknat en förlängning av sitt hyresavtal avseende en kontorsfastighet om totalt ca. 17 500 kvadratmeter i Åbo med början den 1 januari 2018.

Kontorsbyggnaden, som byggdes av Hartela för If:s behov på beställning av Nordisk Renting, färdigställdes 2006 och har sedan dess förhyrts av If. Det nuvarande avtalet skulle ha löpt ut den 31 mars 2021.

”Vi har utvärderat alternativ för vår kommande verksamhet i Åbo och är mycket nöjda med att fortsätta samarbetet med Nordisk Renting, som erbjöd en konkurrenskraftig lösning och tog i beaktande våra behov och önskemål”, säger Tapio Karaus, Premises and Security Manager Finland. If har i hyresavtalsförhandlingarna biståtts av fastighetsrådgivare Ecorum Oy.

”Vårt samarbete med If inleddes för över 10 år sedan och vi är glada att få fortsatt förtroende. Långsiktiga kundrelationer där affärslösningarna anpassas över tid är kärnan i vår verksamhet”, säger Caroline Bertlin, VD för Nordisk Renting.

Fastigheten är belägen i stadsdelen Kuppis som har goda kommunikationsförbindelser.

Ytterligare information:
Olli Hakala, tel. +46 8 506 198 39, e-post: olli.hakala@rbs.com
Jennifer Ryan, tel. +46 8 5061 9824, e-post: jennifer.ryan@rbs.com