Marko Juhokas ansluter till RBS Nordisk Renting

2017-02-15

Marko Juhokas har rekryterats till RBS Nordisk Renting där han kommer att ansvara för nya affärslösningar i Finland samt asset management på nordisk basis.

Marko kommer närmast från byggkonsultföretaget HTJ där han var VD. Han har tidigare arbetat åtta år på Citycon, senast i rollen som Senior Vice President, Group Development and Sustainability och medlem av Citycons ledningsgrupp. Marko har även lång erfarenhet av byggindustrin genom sina 10 år på byggföretaget SRV. Marko har en MBA i finans från Helsingfors Handelshögskola samt en diplomingenjörsexamen från Tekniska Högskolan i Helsingfors.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Marko Juhokas till vårt team. Med sin gedigna erfarenhet och marknadskännedom blir han en viktig del av teamet som skall fortsätta utveckla och växa Nordisk Rentings verksamhet i Norden, säger Caroline Bertlin, CEO.

Nordisk Renting är en del av RBS erbjudande inom strukturerad finansiering. Nordisk Renting erbjuder kundorienterade affärslösningar inom fastigheter och infrastruktur i Norden.

 

Kontaktperson:

Pernilla Gullin

Mobile: +46 (0) 70 888 6955